Blogg - Lämna kommentar i gästboken

Middagar

September 22, 2014, 23.41

Stordåd skapades. Blev inte riktigt färdiga, men snart. Dåså. Blir dessutom, med all ödmjukhet, bättre än vi tänkt oss. Hemligt vad det exakt gäller.

Grymma middagar hela helgen, med fantastiska människor, med underbara samtal. Livet är tamigfan bra.

Fler spännande saker händer. Typ hela tiden. Ska berätta jag lovar. Småningom.


Jag ska inte starta parti, jag ska skriva poesi

September 16, 2014, 13.02

Det jobbiga med valet är att när man säger vad man röstar på - jag vet att man inte behöver säga det - så drar alla slutsatsen att man håller med om allt som det parti man röstat på står för. Så är det ju naturligtvis inte - och det fattar alla också fast oavsett hinner man inte lista allt man håller med om och inte. Dessutom tar ju partiet ingen hänsyn till det. Direktdemokrati är kanske lösningen men också för segt.

Om man röstar till vänster så tror alla att man tror att konstgödsel per definition är något dåligt, att utvecklad fusionskraft är det värsta som kan hända och så vidare. Skulle man rösta åt höger så tror alla att man saknar empati. Något hårddraget men ni fattar problemet.

En grundläggande grej för att inte rösta brunt är ju att det bara finns en människoras. Alla kan föröka sig med alla människor och ju större genetisk spridning det blir desto starkare växer sig människan. Dessutom känns nationsgränser vansinnigt ute.

Jag ska inte starta parti, jag ska skriva poesi.


Stordåd

September 15, 2014, 23.32

Ta bilder med ett av duettprojekten imorn. Gode herr Hov-lök-fotograf ställer sig till förfogande. Stort. Sen middag och häng. Och innan dess ska jag styra upp allt inför resten av veckan, för sen tar det fart. Kneg, storverk, tågåkande, supé, än mer stordåd. Allt kan man säga.


Olika

September 14, 2014, 11.01

Jag röstade häromdagen och som sagt är det viktigaste att stå upp mot det bruna. Öppenhet, kärlek och humanism. Och en massa annat. Och just det, en massa annat. Ge mig allt.

Mattans fest i fredags var fantastisk. Mycket märkliga karaktärer. På det bästa av sätt. Nämnde jag att olikhet är fan grejer. Snuskorkestern hade ett kort bejublat gig vid midnatt för övrigt. Borde pusha det där kanske, eller bara låta det hända.

Å tal om inget tror jag att jag släpper bok på indievis senare i höst. Men oklart fortfarande.


Mello, rösta bort det bruna och två nya

September 11, 2014, 13.35

Skrivit två låtar, eller gjort musik till två låtar, till Rosengren-Nilsson-projektet. Skickat in det årliga bidraget till Melodifestivalen, trodde jag slutat men en chans till kan de få.

Ikväll ska jag gå och rösta. För allt vad tygen håller - stå upp mot det bruna.


Tidigare inlägg >>

122854